A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Канівський міський центр туризму Канівської міської ради Черкаської області"

Успішний старт «Сокіл» («Джура») - 2024: установчий семінар з питань організації та проведення І (територіального) етапу Гри

Дата: 01.05.2024 18:33
Кількість переглядів: 152

У сучасному світі виховання молоді в дусі патріотизму та військової дисципліни відіграє ключову роль у формуванні сильної та відданої країні громадянської позиції. У цьому контексті проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») є кроком у напрямку виховання нового покоління справжніх захисників-патріотів.

Установчий семінар щодо організації та проведення І (територіального) етапу Гри виявився не лише важливим кроком у підготовці до гри, але й сприяв формуванню чіткого розуміння облаштування та проходження етапів, вирішенню питань щодо документального забезпечення рою та формуванню суддівської колегії.

Організатори та суддівська колегія отримали можливість докладно розглянути кожен етап відповідно до Умов Гри; обговорили стратегії проведення та визначили основні аспекти, які потребують уваги на кожному етапі: «Впоряд», «Тактична підготовка», «Стрільба», «Саперна справа», «Метання гранати».

Питання щодо документального забезпечення рою були ретельно проаналізовані та вирішені.

Формування суддівської колегії також стало одним із ключових аспектів семінару, адже кваліфіковані фахівці, майстри своєї справи – це справедливе та суб’єктивне оцінювання рою.

Установчий семінар під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Людмили Перебийніс та керівника гуртків, головного судді Гри, Сергія Вдовіченка став важливим кроком у підготовці до першого етапу гри «Сокіл» («Джура»). Організатори та суддівська колегія вийшли із заходу з чітким розумінням завдань та відповідальностей, готові до успішного проведення заходу та забезпечення високого рівня організації.

«Сокіл» («Джура») не лише гра – це спосіб виховання молоді в дусі патріотизму, військової дисципліни та командного духу.

Дякуємо за співпрацю та неоціненну підтримку всім залученим! Тримаємо стрій! Черкащина місце сильних!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора