A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Канівський міський центр туризму Канівської міської ради Черкаської області"

Лауреати Міжнародного конкурсу мистецтв «Штурм-2024»

Дата: 27.04.2024 18:20
Кількість переглядів: 121

Мистецтво завжди було підґрунтям для розвитку та самовираження, а участь в мистецьких конкурсах – це можливість виявити свій талант, стимул до подальшого творчого зростання. 

Від музики до живопису, від танцю до літератури, кожен аспект мистецтва пройнятий енергією і виразністю індивідуального вираження.

У цьому контексті Міжнародний конкурс мистецтв «Штурм» став не просто подією, а важливим етапом для творців з усього світу. Даний конкурс – це майданчик для виявлення та підтримки талановитих особистостей, можливість отримати визнання від професіоналів.

 

У світі мистецтва талант і пристрасть завжди поруч... І коли молоді танцюристи знаходять свій шлях до слави, це завжди варте уваги.

Цього року ми вітаємо наших юних, талановитих, креативних вихованців хореографічного гуртка «STRONG»: Бабенко Уляну, Березу Поліну, Громадську Васілісу, Дяченко Злату, Кругову Ніку, Лободу Юлію, Москалець Софію, Палій Яну, Пугач Ірину, Рибальченко Вероніку, Савченко Каріну, Усіченко Таїсію, Шабалу Євгенію, Шевченко Вікторію та їхнього керівника Дар’ю Заклюку із новими здобутками – з отриманням відзнаки «Лауреати 2 ступеня» на престижному Міжнародному конкурсі мистецтв «Штурм-2024». За вашим виступом стояла не просто вправність, а справжня емоційна сила, яка завойовує серця. Ця нагорода є віддякою вам за безмежну працю над собою, безперервне прагнення до вдосконалення. Тож нехай кожен ваш танець буде магічним, а кожен рух – яскравим акордом в симфонії життя. Нехай ваші танці завжди вражають своєю елегантністю та енергією, а кожен виступ приносить лише радість та вдячність глядачів. Перемога на «Штурмі» це тільки початок захопливої подорожі у світ танцю.

 

Бажаємо неймовірній, креативній, творчій, феєричній Дар’ї, керівнику гуртка КМЦТ, невичерпного джерела натхнення в роботі, хай кожен твій крок буде наповнений гармонією, а кожен проєкт – успіхом! Нескінченного запалу та невтомної енергії!   

 

Шановні батьки, від адміністрації та колективу закладу, хочемо висловити щиру подяку за непохитну підтримку, за відданість і терплячість; ви завжди стояли поруч… 

 

Разом до Перемоги! З вірою в серці крокуємо в щасливе майбутнє. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора