A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Канівський міський центр туризму Канівської міської ради Черкаської області"

ЗАХОПЛИВІ ПЕРЕГОНИ СЕРЕД ПРИРОДНИХ ЛАБІРИНТІВ: Обласні змагання з паркового спортивного орієнтування, присвячені 70 річчю з дня створення Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді

Дата: 08.04.2024 17:15
Кількість переглядів: 117

Уявіть себе у густому лісі, де кожне дерево, кожний кущ і кожний камінчик – це загадка, яку потрібно розгадати... Саме такі відчуття і в учасників змагань з паркового спортивного орієнтування.

Паркове орієнтування – це спорт, який поєднує в собі біг та навігацію (вміння орієнтуватися на місцевості). Учасники отримують карту з контрольними пунктами (КП), розташованими на території парку, і їхнє завдання – знайти ці КП за найшвидшим маршрутом. Ця захоплююча подія не лише тестує фізичну витривалість, але й вимагає від учасників стратегічного мислення та вміння швидко приймати рішення.

Обласні змагання з паркового спортивного орієнтування – це захопливий спосіб провести час на свіжому повітрі, випробувати свої сили та отримані навички, зустріти нових друзів та відкрити для себе нові спортивні можливості. Це захід, який об'єднує людей різного віку та інтересів у спільній пригоді серед природних лабіринтів.

Тож, хочемо підвести підсумки участі наших вихованців (керівник Альона Шалена), учнів Канівської санаторної школи, у даному виді змагань, які відбулися 08 квітня 2024 року на території паркової зони «Сосновий бір» в м. Черкаси.

У змаганнях взяли участь 22 команди (близько 150 учасників).

Серед дівчат (категорія Ж-12) І (перше) місце виборола Фролкова Софія.

Вітаємо з перемогою! Це результат наполегливих тренувань, великого ентузіазму та віри у власні сили.

Непогані результати показали:

Чіхрак Дар’я та Головко Дарина (категорія Ж-14) – вище серединки (11 та 8 місця відповідно);

категорія Ч-14: Константінов Олександр (28місце), Демешко Денис (19 місце) та Шульга Сергій (35 місце).  

Нехай ваша віра у власні сили та цілеспрямованість завжди супроводжують вас на шляху до нових вершин!

Пишаємося вашими досягненнями!  

Дякуємо Альоні Шаленій, керівнику гуртків КМЦТ, за результативну підготовку вихованців та Євгенію Баранову, вчителю фізичної культури Канівської санаторної школи за підтримку та віру у своїх учнів!

Творимо історію разом!

#ЗСУ_щит_України #Черкащина_місце_сильних #ОЦТКіЕ_Черкаси #позашкілля_Черкащини #патріотичне_виховання #ОЦТКІЕ_70 #орієнтування



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора